Teljes funkciólista

Tárhely kezelés


Minden nap többször ellenőrizzük a tárhelyedre érkezett üzeneteket anélkül, hogy megnyitná azokat. Akár több ügyfélkaput és cégkaput is. Nem kell hozzá bekapcsolnod a számítógéped, a KapuSegéd szerverei dolgoznak helyetted.


Üzenetek kezelése


Minden üzenettípusra beállíthatod, hogy mi történjen vele. Előre paraméterezett szabálykészlet segíti az üzenetek kezelését. Az üzenetek megnyitása nélkül is felismeri a program a tennivalókat, így nem szorít majd a határidő sem.


Letöltés, tartós tár, email küldés

A tárhelyre érkezett üzenetek közül a tennivalót nem igénylőket (pl elfogadó nyugta) automatikusan letöltheted vagy tartós tárba helyezheted. Amihez feladat kapcsolható, automatikusan továbbköldheted egy vagy több emailre, vagy akár napi összefoglalómailt is küldhetsz róla

Adatfelismerés és összefűzés

Az elfogadó nyugták adataiból kinyeri a rendszer, hogy melyik bevallás melyikidőszakra vonatkozik és mikor lett feldolgozva. A Kapusegéd képes arra hogy az egyes dokumentumokat összefűzze a bennük található hivatkozások alapján. Egyszerűsödik a nyomonkövethetőség, csökken a keresgélés.

Bavallások státusza


A KapuSegéd monitorozza a bevallásokat. A NAV feldolgozottság státuszt napi szintű ellenőrzi a bevallásoknál, és változás esetén értesítés küld a változásról.
PDF és XKR formátum


A rendszer segíségével a bevallásokat le lehet menteni a könnyen olvasható PDF formátumban, illetve a vizuálisan kevésbé feldolgozható de könnyen beimportálható XKR formátumban.NAV törzsadat PDF letöltés


A könyvelt ügyfelek törzsadatai megjeleníthetőek és letölthetőek PDF formátumban. A PDF-ből kimásolhatóak az adatok és kereshetünk is benne.Csoportos letöltés PDF és XLSX

A PDF és XLSX formátumok esetében nem kell egyesével lementeni a file-okat, van lehetőség csoportos letöltésre is, sőt akár táblázatos formában is megjeleníthetőek a törzsadatok, amiben szűrni és keresni is lehet.

Biztosított és EFO adatok


Valamennyi könyvelt ügyfél esetében napi szinten letölthetőek a biztosítottak és az EFOsok adatai. A letöltött adatok kereshetőek, szűrhetőek. Egy gombnyomásra generálható CSV vagy XLSX file hogy betölthető legyen a megfelelő könyvelőprogramba

Adófolyószámla


A rendszer automatikusan lekérdezi a valamennyi könyvelt ügyfél adófolyószámla egyenlegét. Táblázatos formában jeleníti meg az aktuális adatokat. A lekérdezés paraméterezhető pl jövőbeni dátumra is. Kielemzi az adatokat, akár értesítést is küld az ügyfélnek az adótartozásról.

Adótartozás


A rendszer kielemzi az adófolyószámla egyenlegek változásait, és értesítést küld a felhasználó és/vagy a könyvelt ügyfél képviselője számára, ha 5 napon túli tartozást mutat a rendszer.Hiányzó és hibás bevallások


A KapuSegéd érzékeli ha hibás vagy be nem küldött bevallást jelez az ÜPO, és jelzi ha ilyen bevallást érzékelt. Minden adózót minden nap lekérdez a rendszer.
Csoportos letöltés PDF és XLSX

A PDF és XLSX formátumok esetében nem kell egyesével lementeni a file-okat, van lehetőség csoportos letöltésre is.

Adatkigyűjtés

Okos automatizmusok válogatják össze a szükséges adatokat a különböző adózókról, könnyen leszűrhető például az összes KIVÁs ügyfél.

EFO lista

A KapuSegéd segít letölti az összes EFO-s adatát, függetlenül attól milyen módon került bejelentésre az adott jogviszony.

CSV generálás

Az adminisztrációt megkönnyíti, hogy egy gombnyomásra legenerálhatóak egy CSV fileba az adatok és akár csoportosan is beemelhetőek erre elkalmas könyvelő/bérszámfejtőprogramba.

eBEV XLSX generálás

A KapuSegéd rendszeréből az eBEV felületre feltölthető XLSX file is előállítható egyetlen gombnyomással. Ennél a funkciónál is van lehetőség egyedi és csoportos feltöltésre.

Biztosított adatok

Valamennyi könyvelt ügyfél esetében napi szinten letölthetőek a biztosítottak adatai. A letöltött adatok kereshetőek, szűrhetőek.


Adofolyószámla

A rendszer minden nap automatikusan lekérdezi a valamennyi könyvelt ügyfél folyószámla egyenlegét. Táblázatos formában jeleníti meg az aktuális adatokat.

Összesítő email

A KapuSegéd rendszere képes arra, hogy ne egyesével küöldjön emailt a változásokról, hanem napi szinten összesítse a változásokatés egy levélben küldje el azokat a felhasználónak.

Adótartozás

A rendszer kielemzi az adófolyószámla egyenlegek változásait, és értesítést küld a felhasználó és/vagy a könyvelt ügyfél képviselője számára, ha 5 napon túli tartozást mutat a rendszer.

Paraméterezhető lekérdezés

A KapusSegéd képes arra, hogy paraméterezett letöltést készítsen az adófolyószámlából, akár egyénileg egy ügyfélre, akár csoportos műveletként több ügyfélre.

Kimutatás

Az adofolyószámla egyenlegekből a rendszer automaikusan készít idősoros kimutatásokat.


Hiányzó bevallások

A KapuSegéd érzékeli ha be nem küldött bevallást jelez az ÜPO, és jelzi ha hiányzó bevallást érzékelt. Minden adózót minden nap lekérdez a rendszer.

Értesítő email

A hiányzó bevallásokat a rendszer naponta összegyűjti és összesítő emailben értesítést küld az előre beállított email cím(ek)re.


Hiábás bevallások

Nem csak a hiányzó bevallások listáját válogatja le a KapUsegéd az ÜPO-ról, hanem a hibás bevallásokat is jelzi a rendszer. Naponta lekérdezi a rendszer valamennyi adózó esetében.

Kapuk száma

A KapuSegéd képes egyelőfizetésen belül több ügyfélkaput és több cégkaput is kezelni. A kezelt kapuk listája bármikor módosítható, és a kaoun "belül" is ki lehet kapcsolni egyes adaózókat.

Tömeges feltöltés

Az ügyfélkapukat és cégkapukat XLSX file-ból tömegesen is fel lehet tölteni a rendszer felparaméterezésénél.4 féle email érteítés

A Kapusegéd tud értesítést küldeni az ügyfélkapus emailre, a cégkapus emailre, a könyvelő beállított emailjére, vagy az ügyfél manuálisan beállított emailjlre.


Üzemezett és manuális lekérdezés

A KapuSegédbe alapértelmezésként napi többszöri üztemezett lekérdezés van beállítva valamennyi adózóhoz. De sürgős esetben a lekérdezés gombnyomásra maniálisan is elindítható.

Ellenőrzés két óránként

Ügyfeleink számára akár kétóránkénti adatfrissítést is tudunk biztosítani.Erős szerverpark

A KapuSegéd működéséhez nem szükséges bekapcsolva tartani a könyvelő számítógépét vagy laptopját. A KapuSegéd Szerverek akkor is dolgoznak, ha a könyvelő gépe ki van kapcsolva.

Adatbiztonság

A KapuSegéd szerverei a világ egyik legnagyobb tárhelyszolgáltatójánál vannak elhelyezve. Folyamatos adatmentéssel és 99,99%+ rendelkezésre állással szolgáljuk ki ügyfeleinket.